català | castellano
 
 

QUÈ FEM?

contactar

foto1

La nostra tasca principal és l’assessorament comptable i la confecció de la fiscalitat, tenint també una àrea de confecció de comptabilitats “in situ” tant per a petita i mitjana empresa com per a micro empreses i autònoms professionals.

La nostra forma de treballar és que i ha un responsable màxim de l’assessoria (el Sr. Enric Latorre ) i cada treballador té a cada client com un “projecte personal” assumint les màximes responsabilitats possibles, aconseguint d’aquesta forma que la fiscalitat i la comptabilitat del client passi per dues mans i així poder detectar possibles errors de mecanització abans de presentar.

Disposem de les millors eines informàtiques que hi ha actualment al mercat.

No ens dediquem a l’assessorament laboral ni jurídic; tenim acords amb dos despatxos de Barcelona que ens cobreixen aquestes necessitats. Considerem que és una feina molt i molt important i l’han de fer professionals dedicats en exclusiva, i al client li cobrem el que a nosaltres ens cobra el professional laboral.

No hem volgut ser una assessoria que es dediqui absolutament a tot, ja que considerem que cada branca ha de tenir el seu professional. Ara bé, a la nostra, que és comptable i fiscal, ens considerem altament preparats i amb més de 25 anys en el sector.

A títol enunciatiu posem una llista de les nostres tasques principals:
- Confecció de comptabilitats i fiscalitat a casa del client.
- Confecció de comptabilitat i fiscalitat a les nostres oficines
- Anàlisis de l’empresa.
- Fiscalitat total de l’empresa, tant siguin societats com autònoms professionals de tot l’exercici.
- Declaracions de renta i patrimoni.
- Constitució de tot tipus de societats.

fotofoto
 
   
logo GARLAT ASESORES, s.l.u. / C.I.F. B60885993 / Passatge d'Adolf Comerón nº18, 2ª planta, Despatx 07 / 08302 Mataró
TEL: 93 435 99 85 / E-mail: info@garlat.cat / política de privacitat
Disseny web: DISSENY GRÀFIC LILLET