català | castellano
 
 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La declaració següent t’informarà, com a usuari de la nostra plataforma d’internet, de la nostra política de protecció de dades.

Les teves dades s'inclouran en un fitxer comercial automatitzat propietat de GARLAT ASESORES, s.l.u., C.I.F. B60885993.

GARLAT ASESORES, s.l.u.. cuida especialment la relació amb els seus socis i els seus visitants, per la qual cosa, les dades que ens subministris mai seran utilitzades per una altra finalitat que no sigui per la que van ser facilitades.

En cap moment la informació que et demanem serà divulgada ni utilitzada per uns altres fins que no siguin els expressats en la carta de compromisos. Existeix el compromís per la nostra part de que les teves dades no seran cedides a tercers en cap cas, sense el teu consentiment. Tu controles la teva intimitat.

A més sempre que ho desitgis pots exercir el teu dret d’accés, cancel.lació, rectificació i oposició de les teves dades personals, en els termes previstos en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Pots exercitar aquest dret mitjançant una carta adreçada a GARLAT ASESORES, s.l.u., Passatge d'Adolf Comerón nº18, 2ª planta, Despatx 07 - 08302 Mataró o bé enviant un e-mail a:
info@garlat.cat

 
   
logo GARLAT ASESORES, s.l.u. / C.I.F. B60885993 / Passatge d'Adolf Comerón nº18, 2ª planta, Despatx 07 / 08302 Mataró
TEL: 93 435 99 85 / E-mail: info@garlat.cat / política de privacitat
Disseny web: DISSENY GRÀFIC LILLET